Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Συνάντηση του Σωματείου Θεσσαλίας με τον Βουλευτή του ΚΚΕ Αντώνη Σκυλακο.


Πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Σωματείου μας με τον εκπρόσωπο του Κ.Κ.Ε Βουλευτή Αντώνη Σκυλακου και του παραδώσαμε υπόμνημα με τα αιτήματα του Σωματείου μας .
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του κόμματος σε πολύ καλό  κλίμα.
Μας υποσχέθηκε την άμεση προώθηση των αιτημάτων μας προς τα αρμόδια Υπουργία και την κατάθεση ερώτησης με το άνοιγμα της Βουλής .

ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

1.Απορροφηση ΟΛΩΝ των επιλαχόντων Πυροσβεστών Πενταετούς Υποχρέωσης μέσα στα 2 επόμενα χρόνια σύμφωνα με τις ανάγκες του Π.Σ.

2.Αμεση πρόσληψη στις 2 Μαΐου των 1902 Συμβασιούχων Πυροσβεστών για την αντιπυρική του 2012 ώστε να βγει εις πέρας ο επιχειρησιακός σχεδιασμός του Π.Σ.

3.Αμεσα τροποποίηση και επέκταση για άλλα 5 έτη του Π.Δ.121/2007 ώστε να μην χάσουν την δουλειά τους οι 1902 συνάδελφοι.

4.Αμεση ενσωμάτωση των Πενταετών Πυροσβεστών στο ενιαίο μισθολόγιο Ένστολων που θα είναι ένα από τα πρώτα νομοσχέδια που θα περάσουν από την βουλή αμέσως μετά τις εκλογές ώστε να εξασφαλιστεί η ορθή λειτουργία του Πυροσβεστικού Σώματος ( ΠΕΝΘΗΜΕΡΑ, ΝΥΧΤΕΡΙΝΑ, ΑΡΓΙΕΣ ) 

5.Αμεση καταβολή του επιδόματος ανθυγιεινής και επικίνδυνης εργασίας σε όλους τους ένστολους του Π.Σ. ΑΝΕΞΑΡΤΙΤΟΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ.

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ & ΠΕΝΤΑΕΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 

Σχόλιο του Διαχωριστή: Επιτέλους και μια ανακοίνωση με τα πραγματικά προβλήματα του κλάδου μας.