Δευτέρα 16 Απριλίου 2012

Αποφοιτήρια σε 11 Πυροσβέστες στην Θήβα!



Δ. Κεφαλάς: «Με τον όρκο σας δεσμευτήκατε να προασπίζετε την ζωή και την περιουσία των συμπολιτών μας, καθώς και τον εθνικό μας πλούτο ..»
Τα αποφοιτήρια σε 11 Πυροσβέστες Πενταετούς υποχρέωσης επέδωσε προχθές ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Θήβας Δ. Κεφαλάς, στις εγκαταστάσεις της Π. Υ Θηβών, που είναι και Παράρτημα Εκπαίδευσης Πυροσβεστικής Ακαδημίας, παρουσία συγγενών, Αξιωματικών και συναδέλφων τους …
«Στην παρούσα δύσκολη για την πατρίδα μας περίοδο, αγωνιζόμαστε όλοι για έναν και μοναδικό σκοπό, για την διατήρηση του αισθήματος ασφαλείας στους Έλληνες πολίτες και είμαι βέβαιος ότι η συμβολή σας θα είναι ουσιαστική και καταλυτική» τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Κεφαλάς, υπενθυμίζοντας τους ότι με τον όρκο που μόλις έδωσαν, δεσμεύτηκαν να προασπίζουν σε όλη την καριέρα τους, την ζωή και την περιουσία των συμπολιτών τους, καθώς και τον εθνικό μας πλούτο..
Στον Αγιασμό της τελετής αποφοίτησης χοροστάτησε ο Στρατιωτικός Ιερέας του Κ.Ε.ΠΒ Θήβας, πρωτοπρεσβύτερος Εμμανουήλ Πολυδούλης.

Να ευχηθούμε «δύναμη» στους νέους Πυροσβέστες, την οποία θα χρειαστούν εν όψει του καλοκαιριού και των δύσκολων συνθηκών που διαμορφώνονται στην Ελλάδα της πολύπλευρης κρίσης!