Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ 5ΕΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ "Π-ΑΡΤΑ"

 Ακόμα ένα σοκ στις τάξεις των πενταετών, μετά την ανάρτηση από το μπλογκ της Στερεάς Ελλάδας, του εγράφου, που λέει μονιμοποίηση μέχρι 45, κτλ κτλ., με ημερομηνία 20-5-10.

Ο μόνος, που δε σοκαρίστικε, φυσικά, είναι το κουμούνι το αμόρφωτο, που απ' όλα αυτά, θεώρησε να βγεί και να γράψει ως δικηγόρος της ποπηsheep. Ξέραμε ότι γλύφει στα φτυσίματα, αλλά πλέον έχει ξεφύγει, σκύβει και ρουφάει εκεί που κλ@νουνε.

Γράφεις, δεν έχει κοινοποιήσεις, πρωτόκολα κτλ κτλ, μα..... στις επιτροπές δεν βάζουνε τέτοια πράγματα. Άντε κι εγώ να συμφωνίσω μαζί σου, να πέσω στο ¨δημοτικό" επίπεδο σου, αμόρφωτε, την υπογραφή στο τέλος δεν την βλέπεις, που γράφει ¨με εντολή αρχηγού; 

Στην επιτροπή, δε συμμετείχε και η ποπηsheep, μαζί με 2 από το αρχηγείο;

Για μέτρα πόσοι, μέχρι 45 θα ήτανε μέσα σήμερα; Άλλα ξέχασα δε ξέρεις να μετράς, είσαι του δημοτικού.

Δε ψιλιάστηκες, γιατί βάλανε εσένα να γράψεις εσύ αυτά και όχι οι ίδιοι τους; Γιατί κι αυτοί, για δημοτικό σέ ΄χουνε, είσαι ο γελοτοποιός τους, "δώσ΄τον γράψει κάτι να χαρεί".

Του χρόνου βγαίνεις στη σύνταξη, πονηρέ, και το παίζεις ο "μεγάλος κουμουνιστής", που σκέφτεσε το λαό;

Για ρώτα τον 2ο αντιπρόεδρο σου, το ήξερε το πόρισμα αυτό;

Κι ακόμα καλύτερα για διαβασε εδώ: "Η Επιτροπή συνεδρίασε τελευταία φορά την Πέμπτη 20/05/2010. Ο Πρόεδρος θα επιδώσει το πόρισμα μέσα στις επόμενες 10-15 ημέρες.
 Πραγματοποιήθηκαν 11 συνεδριάσεις της Ομάδας Εργασίας στο Υπουργείο Προστασίας τον Πολίτη στις 10/1, 17/2, 10/3, 17/3, 24/3, 7/4, 15/4, 17/5, 21/5, 7/6, 9/6."


 Αυτά δεν τα έγραψα εγώ, αλλά ο πρόεδρος σου τότε, ως ενημέρωση μελών.... δε σου βάζω ημερομηνίες για να σπάζεσε. Άρα πως λές ότι η ποπηsheep δε το ήξερε;

Είδες, που δε στα λένε όλα και σε βάζουνε να γράφεις για να γίνεσε εσύ ο χαζός;