Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

¨Δυο μέρες που κρίνουν το μέλλον 4000 ΠΠΥ¨


¨ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΠΥ¨


Σύμφωνα με τις τελευταίες μας πληροφορίες, τροπολογίες και ενδιαφέρον για την ομογενοποίηση των ΠΠΥ δείχνει μόνο η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ. Από μέρος της Νέας Δημοκρατίας προς το παρόν δεν έχει κατατεθεί καμιά από τις προτάσεις των βουλευτών της όπως αυτές ειπώθηκαν προφορικά στην βουλή.Από πλευράς του ΣΥΡΙΖΑ υπήρξε αιφνιδιασμός λόγο της γρήγορης εξέλιξης και αναμένεται αντίδραση.Σας ενημερώσαμε με την προηγουμένη ανακοίνωση μας πως πρέπει ο καθένας ξεχωριστά να ενημερώσει τους τοπικούς βουλευτές της περιοχής του, διότι κάποιοι μεγαλοσχημονες ¨συναδελφοι¨ στηρίζουν απόψεις όπως για παράδειγμα πως δεν έχουμε αποφοιτήσει από την πυροσβεστική Ακαδημία και ότι δεν είμαστε άξιοι των καθηκόντων μας τα οποία και εκτελούμε. Επίσης ότι ο  νόμος 3938 είναι ένας έξω πυροσβεστικός νόμος και τους δίνεται η ευκαιρία σήμερα μιας και είναι στα ¨πραγματα¨ να σβήσουν από τον πυροσβεστικό χάρτη το σύνολο των ΠΠΥ (ιδιωτών και εποχικών). Η αναδιοργάνωση του σώματος γίνεται μετά από 50ηντα χρόνια και με προοπτική για άλλα 50ηντα.
Παρόλα αυτά έτυχαν  και διάφορες άλλες συγκυρίες όπως για παράδειγμα ο  κ. Μητσοτακης να κυνηγάει για 3η φορά μάγισσες και οι επιλαχόντες ΠΠΥ να κυνηγούν να βρουν θέσεις για τους 500 εν δυνάμει μόνιμους που υπολείπονται από τους 725. (Στους 500 λίγη ο πίνακας σε μερικούς μήνες ενώ των δικών μας επιλαχόντων ΠΠΥ μετά την ψήφιση του νόμου παίρνουν παράταση για άλλα 2 χρόνια. Από όσο γνωρίζουμε δεν υπάρχουν κενές οργανικές θέσεις).
Οι γνωστοί άγνωστοι παραπληροφορούν τον υπουργό για την αποτελεσματικότητα των ΠΠΥ με σκοπό την εξόντωση μας και τον ¨θανατο μας¨.
Μόνοι συμπαραστάτες στον αγώνα μας οι απλοί μόνιμοι πυροσβέστες που γνωρίζουν τις ικανότητες μας καθώς και την εκπαίδευση μας από τα συμβάντα που συμμετέχουν μαζί μας. Απέναντι μας για μια ακόμη φορά οι άκαπνοι. Αφορμή για την γρήγορη ψήφιση του νομοσχεδίου οι κρίσεις των αξιωματικών του ΠΣ. Περιμέναμε 50ηντα χρόνια για να ψηφιστεί το νομοσχέδιο σε μια εβδομάδα... Η βιασύνη αυτή έχει ως αποτέλεσμα την μη σωστή πληροφόρηση των υπευθύνων και τους καλούμε να ξυπνήσουν και να ενδιαφερθούν για το καλό τους σώματος προχωρώντας στην ουσιαστική ομογενοποίηση αυτού.
Συνάδελφοι λάβετε σοβαρά αυτά που σας λέμε γιατί θα γίνεται μάρτυρες του ¨θανατου σας¨.
Η προσπάθεια από μέρους μας συνεχίζεται και είναι προσπάθεια ενημέρωσης διότι οι βουλευτές γνωρίζουν ελάχιστες αλήθειες για μας.
Σύντομα θα σας βγάλουμε και τις θέσεις των κομμάτων ώστε να καταλάβετε ότι όλα τα παραπάνω είναι αληθινά.
Μόνο μαζί μπορούμε να αποτρέψουμε τον εργασιακό μας θάνατο.