Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ 5ΕΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΩΡΑ 11.25 Όλα έτοιμα στο πανηγύρι, φαγητά-πιοτά και ήδη δημιουργήθηκανε τα πρώτα πηγαδάκια. Φυσικά υπάρχουν και οι σύνηθη "εξωσχολικοί", που παρεβρήσκονται ως "δημοσιογράφοι", οι γνωστοί "φίλοι του δάσους", δασοπυροσβετών; ή κάπως έτσι τουλάχιστον. Στα 2 μέτρα δίπλα μου η "διαχήρηση" του 2012 στο facebook με το κινητό ανά χείρας, για να προλάβουνε την γρήγορη και έγγυρη ενημέρωση και λίγο πιο πέρα ο "forest". Όλοι έχουνε ως θέμα τους, στα πηγαδάκια, την "Ένωση", τις ηλικίες και το γιατί οι διοικητές τους δε τους δίνανε συνδικαληστικη άδεια ώστε να παρεβρεθούνε στο συνέδριο..... (στραβώθηκα από το flash, μιλάτε ρε παιδιά όταν βγάζετε φωτός)


    Αλλά η ΜΑΣΚΟΤ της όλης εδώ συνάντησης..... ο "μελαμψός", "ποιός είναι αυτός ο αψηλός, ποιός είναι αυτός ο τύπος",  που καμαρώνει σαν "γύφτικο σκεπάρνι"  περιμένοντας να ανακοινώσει ο πρόεδρος την προαγωγή του σε ΥΠΕΡ-συνδικαληστή Δυτικής Ελλάδος, παρακάμπτοντας αγώνες άλλων της περιοχής, μόνο και μόνο επειδή έβγαλε 2-3 ανακοινώσεις που είχανε ως στόχο την "ΕΝΩΣΗ" με υπογραφή δικιά του αλλά πιο κάτω στη γωνία της ανακοίνωσης είχε τυπωμένο "FAX SENT BY POSPID"  μια ανακοίνωση δηλαδή "κονσέρβα".


Σε λίγο περισσότερα από σταθερό PC έβγαλα τα μάτια μου με το κινητό!!!!!!


ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΩΡΑ 14.35

     Κόσμος και κοσμάκης αλλά το 70% δεν είναι σύνεδροι!!!!!!!! ούτε καν πολιτικοί προιστάμενοι μας, όπως παλιά, ούτε ο αρχηγός μας, όπως παλιά. Γιατί τόσο απαξίωση; Μόνο ένας αξιωματικός από το ΠΣ,  ο οποίος είπε ότι το οικονομικών έχει λεφτά για 1500 άτομα κάτω των 35 χρονών. Υπάρχουν 1500 κάτω των 35; Κανένα υπουργείο ουδέποτε είπε κάτι τέτοιο. Γιατί δεν αντέδρασε κανείς μας εκεί μέσα; Έχουμε και καινούριο θέμα στα πηγαδάκια "την καταβολή η μη της αμοιβής της μονιμότητας". Κάτι πήρε το αυτί μου, αν άκουσα καλά, ότι θέλουνε αναβολή.

    ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ http://firefightersgreece.blogspot.gr/