Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Επιστολη Της ΠΟΣΠΥΔ προς τον Βουλευτή ΝΔ κ Νάκο

Αξιότιμε κ. Βουλευτά,
Ευχαριστούμε για την «διαφήμιση» που μας κάνατε πρόσφατα για τον Πρόεδρό μας βλέποντας ιδιόχειρη επιστολή που απευθυνόταν στα Πρωτοβάθμια Σωματεία-μέλη της ΠΟΣΠΥΔ μέσω fax και δεν «είδατε» την επιστολή ενημέρωσης μελών της επόμενης ημέρας προς τα μέλη μας που έλεγε τα ίδια και είναι και στο διαδίκτυο.
Που είδατε το μεμπτό, ότι ζητήσαμε συνάντηση με τον Γ.Γ. του ΠΑΣΟΚ κ. Μιχ. Καρχιμάκη; Απαγορεύεται;
* Που του ζητήσαμε να προχωρήσει το Υπουργείο σε πρόσληψη, απαγορεύεται και αυτό; Δεν σας εξήγησαν καλά κ. Βουλευτά οι καλοθελητές.
* Η συνάντηση ήταν με τον Γ.Γ. του ΠΑΣΟΚ κ. Καρχιμάκη και όχι με την ηγεσία του ΠΡΟ.ΠΟ. Άλλωστε υπάρχει σχετική φωτό και ενημέρωση μελών στις 09/02 κ. Βουλευτά. Διαβάστε το καλύτερα.
* Η «επίσπευση των διαδικασιών» ήταν το πρόβλημά σας; Από τις 31/03 ψηφίστηκε ο νόμος, περιμένουμε κοντά ένα χρόνο, τι έπρεπε να πούμε;
* Προσλάβετέ μας το 2015; Αλήθεια κ. Νάκο, τα ξέρει το κόμμα σας τα «τερτίπια» σας; Είναι ενήμερο;
* Θα επαναλάβουμε όταν συναντήσαμε τον Γ.Γ. Ν.Δ. κ. Λυκουρέντζο πριν την ψήφιση του Νομοσχεδίου τον Μάρτιο του 2011 του ζητήσαμε να βοηθήσει ήταν κομματική φιέστα; Κύριε Νάκο πως έγιναν κομματικές προσλήψεις όταν στην ρύθμιση περιλαμβάνει και τους συναδέλφους που εργάστηκαν όλα τα έτη επί Ν.Δ. 2004-2009; Που είναι το κομματικό που λέτε, για πείτε μας;
Σχετικά με τις κομματικές προσλήψεις στο Π.Σ. κ. Βουλευτά, ρωτήστε τους πρώην Αρχηγούς και πολιτικές ηγεσίες των Υπουργείων μας για τα 1.600 άτομα την περίοδο 2006-2007. Αν δεν θυμάστε ή δεν γνωρίζετε, γνωστοποιήστε μας να σας ενημερώσουμε τότε που ήταν χωρίς λίστα, χωρίς ΑΣΕΠ, χωρίς Νομικό Σύμβουλο και με προφορικές συνεντεύξεις και ονόματα.
Θα πρέπει να καταλάβετε κ. Νάκο ότι ο κόσμος έχει μπουχτήσει από κομματικές σκοπιμότητες από όποιο πολιτικό χώρο και αν προέρχονται και εκ τούτου έχουμε να σας ενημερώσουμε ότι επιθυμούμε συνάντηση μαζί σας με την ιδιότητα του υπεύθυνου τομεάρχη στα πλαίσια των συναντήσεων που πραγματοποιεί η ΠΟΣΠΥΔ με όλα τα κόμματα εν όψει εκλογών και καθώς το κόμμα σας προηγείται δημοσκοπικά θα θέλαμε εφόσον επιθυμείτε να πραγματοποιηθεί η συνάντηση μαζί σας να συζητήσουμε τα παρακάτω:
Α) Θα προχωρήσει το κόμμα σας σε υλοποίηση της Ν.3938/2011 που προβλέπει σε βάθος 3ετίας την απορρόφηση των 1.000 επιλαχόντων;
Β) Θα υλοποιήσετε την σχετική τροπολογία που καταθέσατε στην Βουλή σχετικά με την απορρόφηση των αποφοίτων Δημοτικού μετά το 1980;
Γ) Θα προβείτε σε νέα 5ετία για τους συναδέλφους που είναι εκτός ρύθμισης ώστε να εργάζονται ως συμβασιούχοι ως έχει;
Να σας γνωστοποιήσουμε κ. Νάκο ότι η ΠΟΣΠΥΔ ουδέποτε κομματικές ταμπέλες, ούτε εκλέγεται κάτω από κομματικές εντολές και παρατάξεις. Όποιος είναι δίπλα μας, και βοηθάει στην επίλυση των προβλημάτων, αναγνωρίζουμε την βοήθεια του, ανεξάρτητα «κομματικής ταμπέλας» θα σας τα επιβεβαιώσουν αυτά και πλήθος συναδέλφων σας στον πολιτικό χώρο, κ. Β. Πολύδωρας, κ. Π. Χηνοφώτης, κ. Ανδρεουλάκος, κ. Λέγκας, κ. Δούκας και πολύ άλλοι ομοϊδεάτες σας που μας έδωσαν το 8μηνο, το 2 ½ χίλιαρο, τα μέσα ατομικής προστασίας κ.λ.π. Μέσα από τις συλλογικές συμβάσεις, τους καθαρούς αγώνες μας (45 συλλαλητήρια) και το δίκαιο των αιτημάτων μας.
Παρακαλούμε για δικές σας ενέργειες και ενημέρωσή μας.

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΠΟΣΠΥΔ