Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Ενημέρωση μελών απο την ΠΟΣΠΥΔ 14/12/2011

Το έμβλημα της ΠΟΣΠΥΔ
Το Σάββατο 10/12 υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία της πολιτικής ηγεσίας με τη φυσική ηγεσία και η πολιτική ηγεσία απαίτησε από τη φυσική ηγεσία να ολοκληρωθούν οι σχετικές διαδικασίες της προκήρυξης μέχρι 31/12/2011.
Την Κυριακή 11/12 υπήρξε νέα συνάντηση των παραπάνω και για το θέμα των ιατρικών εξετάσεων των συμβασιούχων πυροσβεστών.
Την Τρίτη παραβρέθηκε το Προεδρείο της ΠΟΣΠΥΔ μαζί με το νομικό σύμβουλο στην κλήρωση στο Α.Π.Σ. των συναδέλφων που ισοψήφησαν. Απουσίαζαν ελάχιστοι και υπήρξαν και εξουσιοδοτήσεις από διαφόρους απόντες. Κληρώθηκαν περίπου 70 συνάδελφοι για την κάλυψη περίπου 37 θέσεων. Όπως ανακοινώθηκε από το νομικό σύμβουλο του κράτους «θα καλυφθούν οι θέσεις και των υπολοίπων συναδέλφων που είχαν ισοψηφία και πέραν των 3.400 καθότι υπάρχουν ανακατανομές, παραιτήσεις κ.λ.π.». Υπήρξε και αίτηση συναδέλφου που δεν είχε καταχωρηθεί!!
Ήδη καλούνται οι ιδιώτες υποψήφιοι και για εξετάσεις. Βγήκε και η ανακοίνωση της προκήρυξης για τις 725 θέσεις μόνιμου προσωπικού στο Π.Σ. Όσοι συνάδελφοι επιθυμούν, μπορούν να υποβάλουν τα χαρτιά τους και εκεί και μετά να παραιτηθούν, φυσικά για όσους είναι 31 ετών ΔΕ και 34 ΤΕ, ΠΕ.
Επαναλαμβάνουμε ότι η διαδικασία των ποινικών και των Ι θέλει χρόνο!!! Τυπικά από αύριο θα ξεκινήσει ο έλεγχος για τα ποινικά εφόσον έχει επικυρωθεί ο πίνακας.
Πρόσφατα κατατέθηκαν στους λογαριασμούς μας:
  • Το επίδομα αδείας Ιουλίου – Οκτωβρίου και διαφορά επιδόματος (70 € περίπου).
  • Μέχρι 15/12 θα κατατεθεί το δώρο Χριστουγέννων που είναι περίπου τα 300 €.
  • Και μέχρι τα Χριστούγεννα θα εξοφληθούμε νυχτερινά, υπερωρίες και εκτός έδρας.