Παρασκευή 22 Απριλίου 2011

Μήνυμα Yπουργού Προστασίας του Πολίτη Χρήστου Παπουτσή για το Πάσχα


Η μεγάλη γιορτή της χριστιανοσύνης, το Άγιο Πάσχα, με τα ύψιστα νοήματα της Ορθόδοξης πίστης, της Αγάπης και της Αλληλεγγύης, εύχομαι ολόψυχα να  μετουσιωθεί σε πράξη από όλους για μια καλύτερη και ουσιαστικότερη ζωή. Με ενότητα και συνοχή στην ελληνική κοινωνία και στη χώρα .Σε αυτή την ταραγμένη εποχή, με την οικονομική κρίση, τις θεομηνίες, τους πολέμους, τις σύγχρονες μορφές εγκληματικότητας, που η ανθρωπότητα δοκιμάζεται παγκοσμίως. Σε αυτή τη δύσκολη, αλλά όχι αξεπέραστη, οικονομική συγκυρία για τη χώρα μας.
Μόνο όλοι μαζί, ενωμένοι. Μόνο μέσα από το διάλογο και τις συνεργασίες, σε τοπικό, εθνικό και διεθνές επίπεδο. Μέσα από την κοινή προσπάθεια. Με επιμονή και σταθεροί στην πορεία μας, μπορούμε να επιτύχουμε τους στόχους και να οδηγηθούμε στην πρόοδο και την ανάπτυξη. Όλοι μαζί. Πολίτες, Πολιτεία και Σώματα Ασφαλείας. Με γνώμονα την Ισονομία και την Ισοπολιτεία. Έτσι, ώστε να θωρακίσουμε το παρόν και να κληροδοτήσουμε στο μέλλον, ένα υγιές και ασφαλές περιβάλλον, ανάπτυξης και δημιουργίας. Προστατεύοντας, το πολυτιμότερο αγαθό της ζωής των ανθρώπων, τις ατομικές ελευθερίες και τα δικαιώματα των πολιτών.
Πάντα μέσα στο πλαίσιο των νόμων και του Συντάγματος της Ελληνικής Δημοκρατίας, οι Αρχές ασφάλειας της χώρας, θα συνεχίσουν να επιτελούν το καθήκον τους, με αίσθημα ευθύνης και αυταπάρνηση. Εύχομαι σε όλους, το αναστάσιμο –άσβεστο- φώς, να μας δείχνει το δρόμο της Ειρήνης, της Ελευθερίας, της Δημοκρατίας και της Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

ΠΗΓΗ: www.cpapoutsis.gr