Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Πάει η αντιγραφή σύννεφο….


Από την βιασύνη να βγάλετε κάτι συνεχίζεται με το πιο άκομψο τρόπο να αντιγράφεται την ΕΠΠΥΕ. Τι να σχολιάσω την ημερομηνία του φαξ, την ημερομηνία του έγγραφου ή της υπογραφές δεν έχετε σκαναρει τις νέες υπογραφές και για να προλάβετε συνεχίσατε με τις παλιέςωραίο ξεκίνημα…. 


FIREFIGHTERS 2012- ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ 5ΕΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Κατόπιν επικοινωνίας με τον Γεν. Γραμματέα της Ομοσπονδίας κ. Ανδρεαδάκη (ο οποίος είναι και ο συντάκτης του εγγράφου) μας ανέφερε ότι το έγγραφο έχει συνταχθεί από 19/1/2014 δηλ. μια μέρα πριν το Συνέδριο της ΠΟΠΥΣΥΠ. Στο αρχηγείο έχει σταλεί 2 φορές με ΦΑΞ, α) στις 20/1/2014 και β) στις 25/1/2014. Υπογράφτηκε πριν το διοικητικό συμβούλιο της ΠΟΠΥΣΥΠ στις 20/1/2014 από τον Πρόεδρο κ. Παπαντώνη και τον Γραμματέα κ. Φαραντάκη (όπως βλέπετε)
Όποιος έχει αμφιβολία για τον αριθμό πρωτοκόλλου και τη γνησιότητα του εγγράφου μπορεί και μέσω του βιβλίου Πρωτοκόλλου της ΠΟΠΥΣΥΠ αλλά και μέσω του βιβλίου Πρωτοκόλλου Εισερχόμενων στο αρχηγείο Π.Σ. να το διαπιστώσει. (Γνωστούς έχετε.......)
Περιμένουμε όμως ένα σχόλιό σας ΕΔΩ…και την ανάκληση του σχολίου που τρέξατε να κάνετε…………
«Ιδού η Ρόδος λοιπόν…..ιδού και το πήδημα» κύριοι.



** Στις 19-1-2014 έγιναν η αρχαιρεσίες άρα μέχρι και τις 21-1-2014 που εκλέχτηκε το νέο ΔΣ δεν υπήρχε «προεδρείο» από εκεί και πέρα όλα τα άλλα είναι περιττά. ( ο κ. Ανδρεαδάκη ο οποίος είναι και ο συντάκτης του εγγράφου δεν υπήρχε… το έστειλε 2 φορές πλακά μας κάνεις γιατί με την πρώτη δεν πιάνεται… δεν υπήρχε ο συγκεκριμένος Πρόεδρος και  Γραμματέας  στις 20-1-2014 γιατί όταν γίνονται εκλογές χάνουν την ιδιότητα τους… τέλος σε έβαλαν μπροστά και κάνεις την μια γκάφα μετά την άλλη… πριν τελειώσω την απάντηση άλλαξες και την ημερομηνία… καλά δεν παίζεσαι) μην τρέχεις κυρά μου να βαφτίσεις το ψάρι κρέας … δεν θα φάμε!!!