Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Στροφή θανάτου στον Μπράλο - Συναγερμός για πυρκαγιά στα Δυό Βουνά


Πολύνεκρο τροχαίο στον Μπράλο από LAMIASTARGR
Μεγάλη επιχείρηση της 7ης ΕΜΑΚ και της τροχαίας αυτή την ώρα για την ανάσυρση των νεκρών.
Ζευγάρι καθηγητών από την Κίρρα Ιτέας τα 2 από τα 4 θύματα του πολύνεκρου δυστυχήματος στο 11ο χιλ. στην εθνική οδό Λαμίας - 'Αμφισσας λίγο πριν τις 4μμ στον Καρανάσιο.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ο οδηγός άνδρας 52 ετών και η συνεπιβάτης σύζυγός του 50 επέβαιναν στο μοιραίο ασημί IX μάρκας skoda octavia που έπεσε στον γκρεμό. Πριν λίγο εντοπίστηκε νεκρό και ένα ανήλικο αγόρι, πιθανότητα παιδί του άτυχου ζευγαριού ενώ εκφράζονται φόβοι ότι και το 4ο θύμα αυτού του τραγικού δυστυχήματος είναι παιδί της ίδιας οικογένειας. Πρόκειται για ένα κοριτσάκι 15 ετών και τον αδερφό της 11 που βρήκαν τραγικό θάνατο μαζί με τους γονείς τους. Το σημείο που το ΙΧ έφυγε εκτός δρόμου είναι δίπλα στο πάρκο κεραιών του δήμου Λαμίας


Πυρκαγιά εκδηλώθηκε πριν από λίγο σε δασική έκταση κοντά στο χωριό Δυό Βουνά, στους πρόποδες της Οίτης.
 Στο σημείο σπεύδουν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής από όλη τη Φθιώτιδα, ενώ σηκώθηκαν και τα 2 PZL από το αεροδρόμιο της Λαμίας.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν δύο εστίες που κατευθύνονται προς το βουνό και αυτό ανησυχεί ιδιαίτερα τους αξιωματικούς που είναι επικεφαλής της επιχείρησης, γι αυτό ζήτησαν και την συνδρομή ακόμη 2 Canadair από την Αγχίαλο.


ΠΗΓΕΣ: LAMIASTAR,LAMIAREPORT