Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Φωτιά στο Αχλάδι του δήμου Στυλίδας - Καίει ακόμα η φωτιά στο Μαντούδι



Φωτιά στο Αχλάδι του δήμου Στυλίδας κινητοποίησε το απόγευμα την Π.Υ. στην Φθιώτιδα. Η φωτιά εξαπλώθηκε πολύ γρήγορα ωστόσο η άμεση επέμβαση των πυροσβεστών και των κατοίκων της περιοχής περιόρισε την ζημιά. Ερωτηματικά πάντως προκαλεί το γεγονός ότι η ίδια ακριβώς περιοχή είχε καεί και πέρυσι.Μιλώντας στο lamiastar.gr o δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος δηλώνει πως τα δύο περιστατικά συνδέονται μεταξύ τους και πως πρόκειται για εμπρησμό.
ΠΗΓΗ: LAMIASTAR


Κόλαση φωτιάς για ακόμη μία φορά στην Οκτωνιά με την πυρκαγιά να απειλεί το χωριό και να έχει κάψει ένα σπίτι στο πέρασμα της.
Από νωρίς τα ξημερώματα άρχισαν να χτυπούν οι καμπάνες και το χωριό εκκενώθηκε μιας και οι φλόγες έφτασαν στα πρώτα σπίτια του χωριού. Σύμφωνα με το αστυνομικό δελτίο έχει καεί ένα σπίτι.
Πέρασαν μόλις δέκα ημέρες και ξαναέπιασε φωτιά στο χωριό ενώ αυτή την στιγμή το έργο της κατάσβεσης είναι δύσκολο μιας και επικρατούν ισχυροί άνεμοι στην περιοχή.

ΠΗΓΗ:  http://www.evianews.com


Σ.Δ. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους συναδέλφους για τις ηρωικές προσπάθειες που κάνουν τόσες μέρες. Δίνουν  ότι έχουν και δεν έχουν παρόλη την κούραση στα αμέτρητα καθημερινά συμβάντα που αντιμετωπίζουν. Κλείνουν τα αυτιά τους σε όλα αυτά που γίνονται με την τρόικα, επιτελώντας το καθήκον τους, προστατεύοντας τα δάση μας και τις περιούσιες των Ελλήνων συμπολιτών μας.