Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Δ/γη του ΑΠΣ για το πως θα γίνονται οι πληρωμές του μισθού μας.


Με την υπ΄αριθ. 22867 οικ.Φ.504.1/24-5-2011 δ/γη του ΑΠΣ προς τις υπηρεσίες αναφέρετε η διαδικασία με την οποία οι υπηρεσίες θα πρέπει να ετοιμάζουν τα έγγραφα μισθοδοσίας μας και θα τα αποστέλλουν στην Ενιαία Αρχή Πληρωμών (ΕΑΠ).
Οι πάσης φύσεως πληρωμές (μηνιαίες αποδοχές, υπερωριακή απασχόληση, επιδόματα κ.α) θα γίνονται λοιπόν μέσο της ΕΑΠ.
Υποχρέωση της Υπηρεσίας είναι να υποβάλλει με e-mail στην ΕΑΠ στις (5) πρώτες μέρες τους μήνα, προφανώς εργάσιμες, το αρχείο πληρωμών μας ώστε η ΕΑΠ να πιστώσει στον τραπεζικό μας λογαριασμό ΣΤΙΣ 10 του μήνα τον μισθό.

Σχόλιο του διαχειριστή : Μετά από πολλά τηλέφωνα συναδέλφων για το πότε θα πληρωθούμε τους ενημερώνω, ότι ο τρόπος πληρωμής μας άλλαξε, θα πληρωνόμαστε από την Ενιαία Αρχή Πληρωμών (ΕΑΠ).  Για αυτό τον μηνά θα υπάρξει μια καθυστέρηση συμφωνά με τα λεγόμενα του Γ.Γ. κ. Τασσουλα   στην ενημέρωση του σωματείου Θεσσαλονίκης που πραγματοποιήθηκε στον  Λαγκαδά στις  3 Ιουνίου 2011 με Αριθ. Πρωτ : 36  (κάνω μια παράθεση από το δελτίο τύπου του σωματείου)…
«Τέλος τον ρωτήσαμε για τις πληρωμές του μισθού μας λόγο του νέου τρόπου καταβολής του και μας απάντησε ότι επειδή ο φάκελος άργησε να υπογραφεί ίσως καθυστερήσει λίγο από το προκαθορισμένο (10 κάθε μήνα) ο πρώτος μισθός.»

***Αυτά είναι τα δεδομένα μέχρι αυτήν την στιγμή ,ότι άλλο ακούγεται ο καθένας παίρνει την ευθύνη. Παρακάτω η διαταγή.
Πληρωμές_2011