Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ

ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 26/6/2011

ΠΡΟΣ: ΠΟΣΠΥΔ
ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ
 
ΘΕΜΑ : ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΣΠΥΔ.

Από την ανακοίνωση της ΠΟΣΠΥΔ πληροφορηθήκαμε ότι η Ομοσπονδία μας έχει προσφύγει σε δικηγόρο για να τιμωρήσει διάφορους Συναδέλφους που έχουν BLOC η γράφουν στο facebook η στέλνουν μηνύματα στο κινητό.
Από μέρους μας θέλουμε να σας πούμε πως στα δυο Δ.Σ. που πραγματοποιηθήκαν ουδέ ποτέ υπήρχε θέμα ημερησίας διάταξης για τα παραπάνω προβλήματα που αναφέρετε η ενημέρωση α.π. 229/25/6/2011.
Δεν γνωρίζουμε τι έχουν γράψει οι συγκεκριμένοι Συνάδελφοι ( εάν είναι επί προσωπικού η αφορά το Δ.Σ. της ΠΟΣΠΥΔ ) καθώς και τις ενέργειες που έχουν γίνει με νομικούς από μέρους της ΠΟΣΠΥΔ.
Το συγκεκριμένο θέμα το βρίσκουμε αρκετά σοβαρό ειδικά εάν αυτοί που κατηγορούνται είναι Συνάδελφοι .
Καλούμε τον συντάκτη της ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΜΕΛΩΝ 229/25/6/2011 να μας στείλει ότι στοιχεία υπάρχουν και να συζητηθούν στο πρώτο Δ.Σ. της ΠΟΣΠΥΔ .
Οι καιροί είναι δύσκολοι το εργασιακό μας έχει πάει αρκετά πίσω και ότι απόφαση παίρνετε πρέπει να συζητηθεί και να αναλυθεί ώστε το μέτωπο των 5300 Συναδέλφων να μείνει αρραγές.
Δεν είναι καιρός για να ανοίγουμε μέτωπα μεταξύ μας .
Όλοι ερχόμαστε από 6μηνη ανεργία , έχουμε απλήρωτοι δυο μήνες σχεδόν και δεν περισσεύει ούτε χρόνος αλλά ούτε και χρήματα για να πληρώνουμε Δικηγόρους, καθώς και θεωρούμε απαράδεκτο ειδικά με τα χρήματα των συνδρομών των Συναδέλφων να φερόμαστε εναντίων άλλων Συναδέλφων .
Καλούμε την διοίκηση της ΠΟΣΠΥΔ να ενημέρωση όλο το Δ.Σ. ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟΨΗ και να δούμε ποια είναι η ορθή λύση.

Εκ μέρους της
«Ανανεωτικής Συνεργασίας Συμβασιούχων Πυροσβεστών»

Καστανίδης Γεώργιος.
Πυργιώτης Απόστολος


Σχόλιο του διαχειριστή:

Συμφωνώ απόλυτα με το έγγραφο γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι το εργασιακό μας έχει πάει αρκετά πίσω και ότι απόφαση παίρνετε πρέπει να συζητηθεί και να αναλυθεί ώστε το μέτωπο των 5300 Συναδέλφων να μείνει αρραγές.
Δεν είναι καιρός για να ανοίγουμε μέτωπα μεταξύ μας .

Όλοι ερχόμαστε από 6μηνη ανεργία , είμαστε απλήρωτοι εδώ και  δυο μήνες και θεωρώ απαράδεκτο ειδικά με τα χρήματα των συνδρομών των Συναδέλφων να χρησιμοποιούνται για να κινηθούμε νομικά  εναντίων άλλων Συναδέλφων κανείς δεν έχει το δικαίωμα αυτό.

Τέλος όποιος θίγετε προσωπικά να κινηθεί στον οποιοδήποτε προσωπικά  όχι όμως διαμεσου σωματείου .

- Επιβάλλεται να μείνουμε ενωμένοι όπως κάναμε όλα αυτά τα χρόνια για το καλό των  5300 συναδέλφων,  χρειάζεται ηρεμία, υπομονή και με κανέναν τρόπο κόντρες  μεταξύ μας, αυτό θα είναι εις βάρος όλων των συναδέλφων μας, αν συνεχίσουμε έτσι το παιχνίδι το χάσαμε.  -