Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΠΥΕ


ΑΡ.ΠΡΩΤ. 224


Λάρισα     27    Ιουλίου      2014  


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΛΩΝ


Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την εβδομάδα που μας πέρασε με Υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου αλλά και του Αρχηγείου, σας ενημερώνουμε πως έστω και την τελευταία στιγμή θα προλάβουμε την καταληκτική ημερομηνία της 11ης  Αυγούστου, για το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας για τους  Πενταετής Πυροσβέστες με την ειδικότητα του οδηγού.
Από Δευτέρα υπογράφετε από τον Υπουργό μας η σχετική Κ.Υ.Α. και φεύγει για υπογραφή στο Διοικητικής μεταρρύθμισης, μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένετε να είναι προς υπογραφή στο Υπουργείο Οικονομικών.
Όσων άφορα τους δικαιούχους της Πυροσβεστικής αυτοί ανέρχονται στους 2.350 εκ των οποίων υπάρχουν μέσα και περίπου 100 πολιτικοί υπάλληλοι, το όλο  κονδύλιο ανέρχεται στα 4.700.000,00 ευρώ.

Με την πραγματοποίηση της σχετικής Κ.Υ.Α. υλοποιείτε ένας από τους στόχους εν΄ μέρη της Ένωσης μας και με την ολοκλήρωση αυτής, θα ανοίξει ο δρόμος και για τους Μάχιμους.
Συνάδελφοι όπως καταλαβαίνετε όλα μπορούν να γίνουν μόνο όταν η προσπάθεια είναι συλλογική και υπάρχουν τα κατάλληλα επιχειρήματα.
Η προσπάθεια συνεχίζεται την ερχόμενη εβδομάδα στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και στην συνέχεια στο Υπουργείο Οικονομικών.  


Σύντομα περισσότερα νέα από όλες τις κινήσεις μας, τόσο στο συγκεκριμένο θέμα όσο και στα υπόλοιπα μέτωπα.  
Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                              Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Καστανίδης   Γεώργιος                                                      Πυργιώτης  Απόστολος
Τηλ.6973844020                                                                  Τηλ.6973774868
Τηλ.*787676                                                                        Τηλ.*774868