Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ

Συνάδελφοι όπως σας είχαμε ενημερώσει ο Συνάδελφος Σταυρίδης Βασίλειος αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας με τον τετράχρονο γιο του.
Η επέμβαση που έπρεπε να γίνει στο παιδί πραγματοποιήθηκε και σύμφωνα με τους γιατρούς κατά 99% δεν θα χρειαστεί δεύτερη .
Ο Συνάδελφος κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας μας ενημέρωσε πως τα χρήματα που μαζεύτηκαν μέχρι σήμερα ήταν 4.500 ευρώ τα οποία και έφτασαν με κάποια που έβαλε και ο ίδιος για την εγχείρηση και δεν χρειάζεται να μαζευτούν άλλα.
Εάν κάποιοι Συνάδελφοι μαζεύουν ή έχουν μαζέψει χρήματα να μην τα στείλουν διότι δεν χρειάζονται.
Ευχαριστεί όλους τους Συναδέλφους Εθελοντές – Εποχικούς – Πενταετείς – Μόνιμους και Αξιωματικούς που τον βοήθησαν από όλη την Ελλάδα στο πρόβλημα του και βοήθησαν πραγματικά μέσα από την καρδιά τους .
Τους εύχεται να είναι όλοι γεροί αυτοί και τα παιδιά τους και ο ίδιος νιώθει πραγματικά περήφανος που ανήκει στη οικογένεια του Πυροσβεστικού Σώματος που ξέρει πάντα στην δύσκολη ώρα να στηρίζει τον Συνάδελφο

Σ.Δ. Εμείς ως blog ευχόμαστε καλή ανάρρωση και ευχαριστούμε θερμά όλα τα Συναδελφικά blog & site για την προβολή που έκαναν προς επίλυση στο πρόβλημα του Συναδέλφου.