Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΕΝΤΑΕΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΠΥΕ

Εγκρίθηκαν  225 προσλήψεις Πυροσβεστών από τον διαγωνισμό των 725 δοκίμων που είχαν πάρει Φ.Ε.Κ. τον Δεκέμβριο του 2012.
Έχει δώσει το Ο.Κ. το Διοικητικής Μεταρρύθμισης , το Οικονομικών και αναμένετε και το Ο.Κ. από το Δημοσίας Τάξης αφού ήταν και αυτό που έκανε και το αίτημα.
Το πρόβλημα που ίσως δημιουργηθεί για το εάν μπορεί να λειτουργήσει η Πυροσβεστική Ακαδημία που να σας θυμίσουμε  ότι όταν ήταν να πάρουν τους επιλαχόντες εκ ιδιωτών Π.Π.Υ. δεν τους πήραν με δικαιολογία  ότι υπάρχει απαγόρευση για το άνοιγμα της Πυροσβεστικής Ακαδημίας .
Αυτό όμως όπως πληροφορηθήκαμε δεν θα αποτελέσει πρόβλημα και οι Δόκιμοι αναμένονται να μπούνε στην Πυροσβεστική Ακαδημία τέλους του χρόνου ή βαριά αρχές του νέου έτους.
Όπως Συνάδελφοι βλέπετε όλα τα προβλήματα λύνονται από το Α.Π.Σ. εκτός εάν αυτά συμπεριλαμβάνουν μέσα Πενταετείς .
Να ευχηθούμε λοιπόν καλορίζικοι και καλή σταδιοδρομία στους πρώτους 225 από τους 725 Δοκίμους Πυροσβέστες .
Όσων αφορά τους Συναδέλφους Πενταετείς ας φροντίσουν να συνταχτούν με την Ένωση μας γιατί το παιδί που δεν έχει πατέρα και μάνα εάν δεν <<κλάψει>> θα μείνει νηστικό.
Επίσης σας καλούμε να σταματήσετε τις αντιπαραθέσεις  και τους <<τσακωμούς>> σε διάφορα siteblog & face book δεν εξυπηρετείτε κανέναν εκτός από αυτούς που θέλουν το κακό των Πενταετών πυροσβεστών.
Αντί αυτού κάντε προτάσεις και εποικοδομητικό διάλογο που είναι χρήσιμος σε όλους μας .
Με το να τρώμε τις <<σάρκες>> μας δεν θα κερδίσουμε τίποτα.
Τέλος σας ενημερώνουμε πως για μια ακόμη φορά το νομοσχέδιο για την αναδιάρθρωση του Πυροσβεστικού Σώματος πάει προς το παρόν για τέλους του μήνα και έχει ο θεός .

ΠΗΓΗ: ΕΠΠΥΕ