Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Η ΕΠΠΥΕ στην Τελετή παράδοσης - παραλαβής Αρχηγίας του Πυροσβεστικού Σώματος

Πραγματοποιήθηκε στις 28 Νοεμβρίου, παρουσία του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκου Δένδια, η τελετή παράδοσης - παραλαβής της Αρχηγίας του Πυροσβεστικού Σώματος, στις εγκαταστάσεις του Αρχηγείου του Π.Σ. 
Στην τελετή παρέστησαν, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας του ΥΔΤΠΤΠ κ. Πάτροκλος Γεωργιάδης, ο Αρχηγός Γ.Ε.ΕΘ.Α. Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος, ο Αρχηγός Γ.Ε.Α. Αντιπτέραρχος (Ι) Ευάγγελος Τουρνάς, ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Αντιστράτηγος Νικόλαος Παπαγιαννόπουλος, ο Αρχηγός Λ.Σ. Αντιναύαρχος Δημήτριος Μπαντιάς, εκπρόσωποι των Αρχηγών Γ.Ε.Σ. και Γ.Ε.Ν., ο Βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α κ. Δημήτρης Τσουκαλάς, ο Βουλευτής Κ.Κ.Ε. κ. Χρήστος Κατσώτης,o Προϊστάμενος της Θρησκευτικής Υπηρεσίας του Υπουργείου ΔΤΠΤΠ , Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Κιούλος, η φυσική ηγεσία του Π.Σ., ανώτατοι και ανώτεροι Αξιωματικοί, επίτιμοι Αρχηγοί και Υπαρχηγοί του Σώματος, εκπρόσωποι των ΕΔ/ΣΑ, καθώς και μεγάλος αριθμός εν ενεργεία και συνταξιούχων συναδέλφων.  

Ακολούθησαν συνομιλίες και επαφές με την νέα Ηγεσία του Πυροσβεστικού Σώματος τους ευχηθήκαμε καλή επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα και  τονίσαμε πως ευελπιστούμε σε μια αγαστή συνεργασία.


 Με τον νέο Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγο ΠΣ Βασίλειο Παπαγεωργίου
 Με τον νέο Υπαρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγο ΠΣ Δημοσθένη Καβέτσο
Με τον νέο Γενικό Επιθεωρητή  Υπηρεσιών Νοτίου Ελλάδος Αντιστράτηγο ΠΣ Χαράλαμπο Αφάλη
Με τον νέο Επιτελάρχη του Πυροσβεστικού Σώματος Υποστράτηγο ΠΣ Στέφανο Σπανέα 

Με τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Ακαδημίας  Υποστράτηγο ΠΣ Νικόλαο Λαθύρη