Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Aναστολη Λειτουργιας του blog http://spyth.blogspot.com/για λιγο καιρο

Συναδελφοι,
πρωτα απο ολα να σας ζητησω ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΝΩΜΗ για την απουσια μου απο τα τεκτενομενα τον τελευταιο καιρο, δεν εγινε εσκεμμένα και το ξερετε, μην ξεχνατε πρωτο αυτο το blog ειχε βγαλει τους πινακες επιτυχοντων δεν θα μπορουσε να λειπει απο την αναρτηση του ΦΕΚ.
Οι λογοι ομως που με κρατανε μακρυα απο την ενημερωση και δυστυχως θα με κρατησουν για λιγες βδομαδες ακομα ειναι προσωπικοι λογοι υγειας που πρεπει πρωτα να ξεπεραστουν για να μπορεσω να συνεχισω. Μην ξεχνατε ανθρωπος ειμαι οχι υπερανθρωπος.....
Και να ειστε σιγουροι οτι και ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΟΥΝ και θα ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ στην ενημερωση !!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ για τα μηνυμα που μου στελνετε ειτε για περαστικα ειτε γιατι δεν εχετε την ενημερωση που περιμενατε να εχετε απο εδω και δεν την βρηκατε και "παραπονιέστε" !!!
Με συγκινητε πραγματικα και σας ευχαριστω απο καρδιας.
Υπόσχομαι να επιστρεψω οσο πιο συντομα μπορω μεχρι τοτε υπαρχουν συναδελφικα ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ blog οπως της Θεσσαλιας, της Στερεας των Ιωαννίνων της 1ης ΕΜΑΚ απο τα οποια μπορειτε και ξερω οτι ενημερωνεστε.

Τελος θα ηθελα να ΣΥΓΧΑΡΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ που ορθα ειναι στους 3.400 και να τους ευχηθώ τα καλυτερα !!!

Σας γραφω απο το κινητο......
Παντα Συναδελφικα.....


Σχόλιο του Διαχειριστή
Θέλω να ευχηθώ περαστικά στην συνάδελφο διαχειρίστρια του  Blog και  την περιμένω  να είναι σύντομα κοντά μας !!!  Όπως  έκανε όλα αυτά τα χρόνια ενημερώνοντας όλους τους συναδέλφους  έγκυρα  και στην ώρα τους ,  λέγοντας πάντα την αλήθεια χωρίς να κρύβει τίποτα από κανέναν!