Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Επιστολή παραίτησης απο Δ.Σ Κέρκυρας

Επειδή ορισμένα παπαγαλάκια άρχισαν να κάνουν την βρώμικη δουλειά τους υποχρεώνομαι να δημοσιεύσω την επιστολή παραίτησης μου εδώ.
Θέλω λοιπόν να αναφέρω οτι άμα θεωρούμε οτι η Ομοσπονδία μας φόρεσε τις μπλε στολές πρέπει να της αποδώσουμε και την αποτυχία να μπούμε όλοι όσοι έχουν τα κριτήρια 5ετεις, όπως μας υποσχόταν, καθώς και το 4μηνο εργασίας των εποχικών. Ή μήπως η διοίκηση τα κατάφερε τα παραπάνω?
Η Ομοσπονδία άραγε θα διαψεύσει τα περί συμφωνίας μείωσης του χρόνου εργασίας των εποχικών?

θα βγάλουν μερικοί την μάσκα που προσφέρει το ίντερνετ και θα μιλήσουν με το όνομα τους?
Για πόσο θα κρύβονται πίσω από ανώνυμες επιστολές που το πιθανότερο είναι να μην υπάρχουν καν?


ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ
ΠΡΟΣ: ΔΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΕΝΤΑΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΟΧΙΚΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
ΚΟΙΝ: ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ

Συνάδελφοι τις τελευταίες μέρες γίναμε μάρτυρες ενός πρωτοφανούς θεάτρου του παράλογου που μας εκθέτει και ως εκπροσώπους εργαζομένων αλλά και ως προσωπικότητες.
Η αρχή έγινε με την πρώτη επιστολή της ομοσπονδίας όπου κατήγγειλε πράξεις και φαινόμενα όπου είτε μας άφηναν αδιάφορους (κλειδωμένη τουαλέτα), είτε τα είχαμε ήδη λύσει (μεταφορά υπηρεσιών και αλλαγή περιπολικών), είτε τα είχαμε συμφωνήσει ΟΛΟΙ μας (βραδινό ωράριο) είτε δεν υπήρχαν καν (δεν κάναμε τις καθαρίστριες).
Τότε αρχίσαμε να ψάχνουμε ποιο από τα μέλη μας έκανε αυτές τις καταγγελίες και για ποιο λόγο. Αποφασίσαμε λοιπόν να γράψουμε και εμείς μια επιστολή προς την ομοσπονδία όπου θα της εκθέτουμε τα πραγματικά περιστατικά.
Όμως πριν καν την συντάξουμε έφτασε μια ακόμα επιστολή που, για έμενα, ξεδιάλυνε την κατάσταση καθώς τα άτομα που μίλησαν με τον περιφερειάρχη ήταν μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού.
Άρα η προσπάθεια να βρεθεί ο καταγγέλλων ήταν στην ουσία μια προσπάθεια να πιάσουμε την σκιά μας.
Η Ομοσπονδία από την άλλη κρατάει μια στάση ανεξήγητη καθώς δεν μας δίνει το όνομα του-των καταγγέλλοντος-οντων όπου για εμένα είναι ακόμα μια απόδειξη ότι η "δουλειά" έγινε από μέσα.
Συμπέρασμα από τα παραπάνω ότι κάποιος-οι  προσπαθεί-ουν να πουλήσει-ουν εκδούλευση σε κάποιους για άγνωστο προς εμένα λόγο.
Επειδή λοιπόν όλα τα χρόνια που βρίσκομαι μέσα στο Δ.Σ δεν άφησα ποτέ κάποιον να εκμεταλλευτεί και να νομίσει ότι μπορεί να με κάνει μαριονέτα του, εμένα και πολύ παραπάνω όσους με τίμησαν με την ψήφο τους, δηλώνω την παραίτηση μου από το Δ.Σ.
Συνάδελφοι όλοι με ξέρετε και σας ξέρω και με τιμάτε με την ψήφο σας, ξέρω αυτό είναι ότι καλύτερο μπορώ να κάνω για να δώσω ένα τέλος στον συνδικαλιστικό κατήφορο που παίρνει το σωματείο μας.
Γνωρίζω ότι και εγώ δεν έκανα ότι καλύτερο μπορούσα για να διασφαλίσω τα δικαιώματα μας αλλά ποτέ δεν έπαιξα παιχνίδια πίσω από την πλάτη κανενός.

ΚΕΡΚΥΡΑ 20/7/13

ΟΥΖΟΥΝΟΓΛΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ


ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ http://epoxikos.forumotion.com/t1530-topic