Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

Οι Συμβασιούχοι συνάδελφοι με δεμένα τα χέρια...και κάποιοι άλλοι ζουν στον κόσμο τους!!!


Ένας σχεδόν μήνας πέρασε από την πρόσληψη των Συμβασιούχων Πυροσβεστών και ακόμα δεν έχουν βγει οι Κυριακές και Εξαιρέσιμα, τα Νυχτερινά, οι Υπερωρίες και τα Εκτός Έδρας τους.


Όλα αυτά την ώρα που είμαστε εν μέσω καλοκαιριού και οι πυρκαγιές καθημερινά γίνονται περισσότερες, οι 1.500 Συμβασιούχοι Πυροσβέστες δεν μπορούν να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους.
Πολλές φορές μάλιστα με το φιλότιμο τους παραμένουν και πέραν του ωραρίου τους στα συμβάντα, αλλά σε περίπτωση ατυχήματος (μακρυά από όλους μας) ποιος και πως θα τους αποζημιώσει ;
Όπως και να έχει το Υπουργείο και το Αρχηγείο πρέπει να είχαν δει το θέμα αυτό από τον Μάϊο ακόμα αλλά αφού δεν ήταν "έτοιμοι" τότε ας το κάνουν τώρα και μέχρι τέλος του μήνα να έχουν πιστωθεί όλα τα παραπάνω ώστε και οι συμβασιούχοι πυροσβέστες να δώσουν το 100%.
Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά στους Συμβασιούχους Πυροσβέστες και κατ επέκταση στο Π.Σ βλέπουμε μια ερώτηση στο Ελληνικό Κοινοβούλιο "συνδικαλιστή συμβασιούχων", όπως αρέσκονται να ονομάζονται αν και Πενταετείς,  ΟΧΙ για όλα τα παραπάνω που απασχολούν τους Συμβασιούχους Πυροσβέστες ΑΛΛΑ γιατί δεν του δίδεται από την Υπηρεσία Η ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΔΕΙΑ !!! 
Και μη μας πείτε ότι τις θέλετε για να "προασπίσετε" τα δικαιώματά μας γιατί το ζήσαμε από πρώτο χέρι όταν καθηστέρισε η πρόσληψή μας κατά 1 μήνα.

ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ... αφού λύσατε τα προβλήματα των Συμβασιούχων και Πενταετών Πυροσβεστών ασχοληθείτε τώρα και με..... τις συνδικαλιστικές σας άδειες...
Αξιοσημείωτο σε αυτή την "ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ" ερώτηση είναι ότι την κάνει ο κ. "ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΜΕΡΟΣ ΜΙΑΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ" και όχι μόνο !!!!!!!
Ναι όντως όλα ήταν μέρος μιας συμφωνίας και όλοι εμείς που γνωρίζουμε λίγα παραπάνω πράγματα το βλέπουμε πλέον ακόμα πιο ξεκάθαρα... 
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ λοιπόν που συνεχώς μας ανοίγετε τα μάτια περισσότερο !!!
Μπορείτε να διαβάσετε την ερώτηση πατώντας ΕΔΩ


ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ !!!