Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

«Ενημέρωση μελών»

Λάρισα 9 Απριλίου 2015


Αρ. πρωτ. 316


«Ενημέρωση μελών»

Συνάδελφοι, την Κυριακή 5 Απριλίου 2015 στον 2ο Πυροσβεστικό Σταθμό Πατρών, έγινε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στο παράρτημα της  Ένωσης Πυροσβεστών Πενταετούς Υποχρέωσης Ελλάδας.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Διευθυντής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αχαΐας Νικόλαος Ρουμελιώτης, ο Διοικητής της 6ης ΕΜΑΚ Ιωάννης Πανόπουλος  καθώς και ο Υποδιοικητής Γεώργιος Κολοκοτσάς  καθώς  ο κ. Μπαρδάκης Παναγιώτης Αν. Γραμματέας  της ΠΟΕΥΠΣ
Στην εκδήλωση επίσης παραβρέθηκε ο Δικηγόρος κ. Αθανασόπουλος  ο οποίος μας μίλησε για τις τελευταίες εξελίξεις με το θέμα των 176 ευρώ.
Μετά την κοπή της πίτας έγινε εκτενής ενημέρωση για τα τρέχοντα θέματα από τον  Αντιπρόεδρο της Ένωσης Πυροσβεστών Πενταετούς Υποχρέωσης Ελλάδας, Δημήτρη Γιαννολόπουλο.
Έγινε εκτενής αναφορά στα προβλήματα που έχουμε, τονίστηκε από όλους πως πρέπει να γίνει άμεσα η ομογενοποίηση , όπως άλλωστε υποσχέθηκε και προεκλογικά η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.
Τέλος, επισημάναμε και συμφωνήθηκε από όλους πως πρέπει να γίνει η Ένταξη στο μόνιμο προσωπικό όσων πληρούν τα κριτήρια των παρ. 7 & 8 του άρθρου 15 του ν. 3938/2011 όπως αυτός τροποποιήθηκε με τον 4249/2014, τροπολογία για την εξασφάλιση της εργασίας μέχρι συνταξιοδότησης των υπολοίπων με προσωποπαγείς θέσεις και την  ένταξής τους σε ειδικό μισθολόγιο.


Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συναδέλφους που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.