Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΠΥΕ

ΑΡ.ΠΡΩΤ. 244


Λάρισα,     19   Οκτωβρίου       2014 


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΛΩΝ


                                                          
Συνάδελφοι όπως σας το είχαμε αναφέρει στην προηγούμενη ενημέρωση  πιστώθηκαν μέχρι και της 15 Οκτωβρίου τα αναδρομικά για το έτος 2013.  Εάν κάποιοι συνάδελφοι πιστεύουν ή είναι σίγουροι πως τους οφείλονται και αλλά παρακαλούνται όπως αφού ενημερωθούν από την Υπηρεσία τους ότι όντος υπάρχουν και άλλα χρήματα που τους οφείλονται για τα έτη 2012 ή και για το 2013 να μας ενημερώσουν έγγραφος προσκομίζοντας αντίγραφα από τις Υπηρεσίες τους.

Όσοι συνάδελφοι επιθυμούν απόσπαση να υποβάλουν σχετική Δ.Υ. στην Υπηρεσία τους ώστε τέλος του μηνός να συζητηθεί μιας και ο νόμος που ψηφίστηκε την Άνοιξη το επιτρέπει.
Εξαίρεση αποτελούν οι συνάδελφοι των πεζοπόρων όπου όπως μας έχουν αναφέρει από το Α.Π.Σ. θα σταλεί σχετική διαταγή η οποία και θα διευκρινίζει τον τρόπο απόσπασης για το χρονικό διάστημα που δεν θα λειτουργεί το πεζοπόρο τμήμα.

Όσων αφορά την απορρόφηση του 50% των επιλαχόντων ο νόμος 3938/2011 είναι σαφέστατος και δεν χρήζει άλλης ερμηνείας. Το μόνο που πρέπει να γίνει είναι να εφαρμοστεί  επιτέλους το άρθρο 15 του νόμου 3938/2011.

Σύμφωνα με ενημέρωση που έχουμε από το Υπουργείο, ο Υπουργός θα  προσκαλέσει εμάς όπως και όλους τους συνδικαλιστικούς φορείς των εργαζομένων του Σώματος στο Υπουργείο, για συζήτηση όλων των προβλημάτων που αφορούν το Πυροσβεστικό Σώμα. Αυτή η συνάντηση προσεγγίζεται μετά το τέλος της αντιπυρικής περιόδου εκτός απροόπτου.

Βρισκόμαστε σε επικοινωνία με τα παραρτήματα της Ένωσης μας σε όλοι την Ελλάδα  συζητώντας τις θέσεις μας, που και σε καμία περίπτωση δεν θα είναι διαφορετικές από αυτές που καταθέσαμε κατά την ψήφιση του νομοσχεδίου για την αναδιοργάνωση του Πυροσβεστικού Σώματος, την Άνοιξη του 2014 μέσα στην βουλή.
Από την παραπάνω επικοινωνία οι απόψεις και οι θέσεις που έχουμε πάρει από τα παραρτήματα είναι προς βελτίωση των προτάσεων μας και αφορούν όλους τους συναδέλφους.
Τέλος θέλουμε να σας ευχαριστούμε όλους εσάς που μας εμπιστεύεστε αλλά και τα τοπικά παραρτήματα για την άψογη συνεργασία και εργασία που μας προσφέρουν.

Σύντομα νεότερα.

Για το Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                              Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Καστανίδης   Γεώργιος                                                      Πυργιώτης  Απόστολος
Τηλ.6973844020                                                                  Τηλ.6973774868

Τηλ.*787676                                                                        Τηλ.*774868