Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Η νέα ηγεσία του Πυροσβεστικού Σώματος


Αρχηγός Πυροσβεστικού Σώματος

O Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγος Παναγιώτης Μπονάτσος του Ανδρέα, γεννήθηκε το 1957 στην Πάτρα, είναι έγγαμος και πατέρας πέντε τέκνων.
Το 1980 κατετάγη στο Πυροσβεστικό Σώμα, ως Πυροσβέστης και το 1985 αποφοίτησε από τη Σχολή Αξιωματικών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, με το βαθμό του Ανθυποπυραγού, ενώ είναι κάτοχος πτυχίου της Σχολής Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης Διεθνών Σπουδών του Πάντειου Πανεπιστημίου.



Υπαρχηγός Πυροσβεστικού Σώματος

O Αντιστράτηγος του Π.Σ. Παναγιώτης Ι. Παναγιωτόπουλος, γεννήθηκε το 1959 στη Βυτίνα Αρκαδίας, είναι έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών.
Το 1982 κατετάγη στο Πυροσβεστικό Σώμα και το 1986 αποφοίτησε από τη Σχολή Αξιωματικών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας με το βαθμό του Ανθυποπυραγού.



Γενικός Επιθεωρητής Υπηρεσιών Βορείου Ελλάδος

O Αντιστράτηγος Π.Σ. Βασίλειος Γ. Τουλίκας, γεννήθηκε το 1959 στην Ράχη Πιερίας, είναι έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών.
Το 1982 κατετάγη στο Πυροσβεστικό Σώμα, ενώ το 1986 αποφοίτησε από τη Σχολή Αξιωματικών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, με το βαθμό του Ανθυποπυραγού. Αποφοίτησε από την Ανωτάτη Σχολή Πολέμου και την Σχολή Ψυχολογικών Επιχειρήσεων (ΨΕ) της ίδιας Σχολής. Είναι κάτοχος πτυχίου της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Εκπαιδεύτηκε στη Μασσαλία της Γαλλίας στην κατάσβεση πυρκαγιών πλοίων.


Γενικός Επιθεωρητής Υπηρεσιών Νοτίου Ελλάδος

O Αντιστράτηγος Π.Σ. Σωτήριος Γεωργακόπουλος, γεννήθηκε το 1954, στη Γαβαλού Αιτωλοακαρνανίας. Είναι έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών.
Το 1978, κατετάγη στο Πυροσβεστικό Σώμα και το 1987 αποφοίτησε από τη Σχολή Αξιωματικών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας με το βαθμό του Ανθυποπυραγού


ΠΗΓΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ